Mutters Makelaardij

vogelvlucht_vdgiessen_01bijgesenden (2) randvoorwaarden kaart 1a 1b 1c afmetingen kavels kaart 1a 1b 1c locatie kavels op kaart 2 locatie kavels op kaart
Verkocht

Verkocht: Thuiskomen in Broekgraaf: vrije kavels in groene omgeving!

€ 184.950,- v.o.n.
Adres: Pijpenklopperstraat, 4141 Leerdam
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 411 m²

Notitie

Algemeen

Thuiskomen in Broekgraaf: vrije kavels in groene omgeving!
Wil jij zelf je droomhuis bouwen, vlak bij het Groene Hart? Het kan in Broekgraaf. Op de vrije kavels bouw je jouw ideale huis. Naar jouw inzicht. Volgens jouw planning. Zoals jij het het liefste doet. Je bepaalt zelf met welke aannemer je jouw bouwavontuur aan wilt gaan en wie je daar verder nog bij wilt betrekken. Een betere garantie da... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bouwgrond
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06127
Koopsom € 184.950,- v.o.n.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Woensdag 22 november 2017
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Breedte 13,8 m.
Lengte 27,2 m.
Perceeloppervlakte 411 m²

Omschrijving

Thuiskomen in Broekgraaf: vrije kavels in groene omgeving!
Wil jij zelf je droomhuis bouwen, vlak bij het Groene Hart? Het kan in Broekgraaf. Op de vrije kavels bouw je jouw ideale huis. Naar jouw inzicht. Volgens jouw planning. Zoals jij het het liefste doet. Je bepaalt zelf met welke aannemer je jouw bouwavontuur aan wilt gaan en wie je daar verder nog bij wilt betrekken. Een betere garantie dat het voor 100% jóuw huis wordt, bestaat niet!

1. Aan de noordzijde van fase 1 is er een strook grond van 1.344 m2 grond beschikbaar voor woningbouw. Dit stuk grond mag opgedeeld worden in 2 of 3 kavels, waarop een vrijstaande woning en/of een twee-onder-een-kap woning gerealiseerd mag worden! Zo kunnen er 2 kavels van ca. 360 m2 (incl. water) en een kavel van ca. 624 m2 (incl. water) gerealiseerd worden. In de bijlage treft u een voorbeeld aan van een mogelijke verkaveling. Er kan nog geschoven worden in vierkante meters. Vraag nu de kavelpaspoorten op!

2. Ook kavel 3 aan de Keierskant wordt te koop aangeboden! Dit betreft een kavel 420 m2 (incl. water).

Jouw kavel
Natuurlijk zijn er regels voor de bouw. Ze staan op het kavelpaspoort dat bij jouw kavel hoort. In de uitgebreide brochure vind je de kavelpaspoorten. Daarop staat alle belangrijke informatie die specifiek over jouw favoriete kavel gaat. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En kun je je droom meteen heel concreet maken. Niets is leuker dan dat. De gemeente heeft richtlijnen opgesteld, maar die laten gelukkig alle ruimte voor veel eigen inbreng en creativiteit.

Zo is op het eiland de maximale hoogte van een woning 12 meter. Daar is er geen kapvorm of goothoogte voorgeschreven. De rooilijnen zijn niet zo streng vastgelegd, waardoor je je woning op de hele kavel mag bouwen, zo lang de voortuin maar minstens 4 meter diep is. De ligging biedt je alle gelegenheid om er iets bijzonders van te maken: doordat je kavel aan de ecologische zone grenst en je zicht hebt op het open landschap, is het een extra uitdaging om je je woning architectonisch zo te ontwerpen dat het karakter aansluit bij het landschap en de groene setting. Denk bijvoorbeeld aan een begroeid dak, veel glas, duurzame materialen of een woning die een relatie heeft met het water.

De Kavelcoach
Voor jou, van de gemeente Leerdam! Jouw kavelcoach voor onafhankelijk advies. De kavelcoach is een onafhankelijk adviseur die je wordt aangeboden (indien je dat wenst) door de gemeente Leerdam. De bedoeling is om je daarmee zo snel mogelijk op weg te helpen bij de ontwikkeling van je nieuwe woning. De kavelcoach kan je adviseren en ondersteunen bij de te maken beslissingen, op een zorgvuldige en onafhankelijke manier.

Recent bekeken