Omschrijving

4 kamerappartement op de bovenste verdieping met prachtig uitzicht over de Linge!

Op de bovenste verdieping van deze moderne woontoren ligt dit ruime appartement van 113 m² met 3 volwaardige slaapkamers. Het appartement dateert uit 2007 en is modern afgewerkt. Drie slaapkamers, een moderne keuken, een bijkeuken, ruime badkamer en apart toilet. Vanuit alle woonvertrekken heeft u een schitterend uitzicht over Leerdam, Asperen en kijkt u zelfs tot aan Vianen en Lopik. 

De woontoren staat aan de voet van de Lingedijk en vanuit de woonkamer en vanaf het balkon is de Linge altijd dichtbij. Op de begane grond is uiteraard een berging aanwezig, en er is een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder.

Leerdam ligt centraal tussen de snelwegen A2, A27 en A15. Zodoende bent u binnen een half uur rijden in Utrecht, Rotterdam, Breda en Den Bosch. Het centrum van Leerdam is nabij, en op korte afstand zijn diverse winkels en het winkelcentrum ‘Europaplein’ te vinden. Leerdam beschikt over alle faciliteiten die u van een stad mag verwachten. Er zijn meerdere supermarkten, speciaalzaken en overige winkels aanwezig.

Indeling

Op de begane grond komt u binnen in de ruim opgezette centrale hal. Vanuit deze hal zijn de bergingen, de parkeergarage, het trappenhuis en de lift bereikbaar. De moderne lift brengt u naar de 6e verdieping.

Vanuit het voorportaal komt u binnen in de woning. Door een slimme oplossing is een deel van het voorportaal bij de woning getrokken. Zodoende is een entree ontstaan waar een garderobe en de meterkast aanwezig zijn. Via een volgende deur komt u in de hal van het appartement.

De hal is bijzonder licht vanwege een extra aangebrachte dakkoepel. De hal is netjes afgewerkt. De muren zijn gestuukt en gesausd en het plafond is voorzien van spuitwerk. Op de vloer liggen een eikenhouten planken. Deze is doorgetrokken naar de woonkamer. Vanuit de hal zijn alle vertrekken van het appartement bereikbaar.

De woonkamer ligt aan de voorzijde van het appartement en is gesitueerd op het oosten. U kijkt vanuit de woonkamer prachtig uit over de Linge en de boomgaarden aan de overzijde. Aan de linkerzijde staat een ruime eethoek opgesteld. Aan de andere zijde van appartement zijn de keuken en de zithoek. Vanuit de zithoek heeft u prachtig uitzicht. De grote raampartijen zorgen ervoor dat u het uitzicht nooit uit het oog verliest. Uiteraard heeft u vanuit de woonkamer toegang tot het ruime balkon (… m²). Op het balkon geniet u van de ochtend- en middagzon, er is voldoende ruimte om een buitentafel te plaatsen.
De woonkamer is modern afgewerkt. Er ligt een eikenhouten vloer, de muren zijn gestuukt en gesausd en het plafond is voorzien van spuitwerk.

In dezelfde ruimte bevindt zich de open keuken. De keuken dateert uit 2007 en is zeer compleet uitgevoerd. In de keuken is een vijf pits gasfornuis aanwezig, met aparte wokbrander. De afzuigkap is netjes weggewerkt achter een koof. Daarnaast ontbreken uiteraard een koelkast, vaatwasser, rvs spoelbak met mengkraan en oven niet in deze keuken. Het keukenmeubel is uitgevoerd in eikenhout en is lichtgrijs afgewerkt. Om het plaatje compleet te maken is de keuken voorzien van een donker granieten werkblad.

Verder zijn de muren van de keuken deels voorzien van tegelwerk en stucwerk. Op de vloer ligt een antracieten tegel en het plafond is uitgevoerd met spuitwerk.
Vanuit de woonkamer en keuken komt u terug in de ruime hal van de woning. Aan de linkerzijde bevindt zich de bovenberging/bijkeuken. Hier staan de wasmachine en droger opgesteld en is tevens veel bergruimte gerealiseerd. In deze ruimte bevinden zich ook de cv-ketel en afzuiginstallatie.

Slaapkamer 1 is de grootste van de drie slaapkamers. De slaapkamer is ruim opgezet en langs de linkerzijde staat een flinke kastenwand. Het raam zorgt voor voldoende daglicht en dit geeft de kamer een ruimtelijke gevoel.

Slaapkamer 2 en slaapkamer 3 liggen aan de achterzijde van het appartement. Vanuit deze beide kamers heeft u een schitterend uitzicht over de polder en Leerdam. Beide slaapkamers zijn voldoende groot, de ramen zorgen voor voldoende daglicht.

De slaapkamers zijn op vergelijkbare wijze afgewerkt. Slaapkamer 1 en 2 hebben vloerbedekking en slaapkamer 3 een laminaatvloer. De muren zijn gestuukt en gesausd. Het plafond is voorzien van spuitwerk.

De badkamer is compleet uitgevoerd. In de badkamer zijn een douche, ligbad, toilet en wastafel aanwezig. De ruimte is voorzien van mechanische ventilatie en een groot raam voor natuurlijke ventilatie. Alle vloeren en muren zijn voorzien van tegelwerk. Het plafond is voorzien van stucwerk.
In de gang is nog een apart toilet aanwezig.

Balkon

Op het balkon heeft u super uitzicht over de Linge en de landerijen aan de overzijde. Het balkon is ruim genoeg om een tuinset te plaatsen. In de ochtend en middag kunt u hier volop genieten van de zon en de langsvarende bootjes.

Op de begane grond is een berging aanwezig. Deze bevindt zich in een afgesloten gedeelte. In de privé parkeergarage is uiteraard een parkeerplaats aanwezig. Eventueel is hier een elektrische oplaadpunt te realiseren.

Bijzonderheden

Bijzonderheden
-	Het appartement dateert uit 2007,
-	Het appartement ligt op de bovenste verdieping, 
-	De maandelijkse bijdrage aan de VvE is €155,-
-	De VvE is gezond en er is een voldoende groot reservefonds,
-	Er is een meerjarenonderhoudsplan aanwezig,
-	Het appartement is volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel glas,
-	De cv-ketel betreft een Intergas HR ketel uit 2007,
-	In de keuken, wc en badkamer is mechanische ventilatie aanwezig,
-	Aan de voorzijde en achterzijde van de woning zijn screens aanwezig.

Leerdam
Leerdam is gelegen in de toekomstige gemeente Vijfheerenlanden en staat bekend om de glasindustrie en kaasmakerij. Leerdam heeft ongeveer 20.000 inwoners en is gelegen langs de mooie rivier De Linge en omgeven door stadswallen. Leerdam heeft een rijke historie, die is terug te vinden in de Grote Kerk, het Hofje van mevrouw van Aerden en het Oude Raadhuis.

Alle voorzieningen om het wonen in Leerdam aantrekkelijk te maken zijn aanwezig. Zo zijn er meerdere basisscholen, middelbare scholen, diverse winkels en supermarkten, cultuurverenigingen en sportverenigingen in Leerdam te vinden.

Het oude centrum van Leerdam is kenmerkend gelegen aan de haven, met de authentieke stadswallen met 'Muizentorentjes' nog volop in het zicht. Het centrum is levendig en iedere donderdag is er een grote versmarkt. In het centrum bevinden zich diverse winkels en galeries. De horeca in Leerdam is ook veelzijdig. Er zijn meerdere restaurants, voor de snelle hap en een lang diner kunt u hier goed terecht.

‘Leerdam Glasstad’ is een veelgehoorde kreet. En glas is waar het om draait in Leerdam. Allereerst staat al sinds jaar en dag de glasfabriek van Royal Leerdam in Leerdam West. In deze fabriek wordt de productie van veel bekende glasproducten verzorgd. Dit betreft vooral wat meer grootschalige productie.

In de glasfabriek is tevens de eeuwenoude kristalfabriek gevestigd, Royal Crystal Leerdam. Hier worden alle kunstobjecten met de hand gevormd en met de mondgeblazen, dit is een echt ambacht met prachtige resultaten.

Andere bezienswaardigheden zijn het Nationaal Glasmuseum en de glasblazerij. Hier worden niet kristallen kunstobjecten tentoongesteld en geblazen.

Kenmerken