Omschrijving

Goed verzorgde tussenwoning met prachtig vrij uitzicht aan de voorzijde!!

Midden in de rustige en kindvriendelijke woonwijk ‘Wijk ter Leede’ staat deze goed onderhouden tussenwoning. De woning dateert uit 1998, ligt op een perceel van 160 m2 en heeft een inhoud van ca. 393 m3. De woning ligt in een rustig gedeelte, met aan de voorzijde een autovrije zone.  Een groenzoom met daarachter water en een weiland is uw mooie uitzicht aan de voorzijde.
De woning biedt u een ruime woonkamer, keuken, vier slaapkamers en een badkamer. Zowel op het dakterras als in de beschutte tuin kunt u heerlijk genieten. Aan de achterzijde van de woning is parkeergelegenheid voor 1 auto op eigen terrein onder de carport naast de stenen berging.

De woning ligt in een populaire en kindvriendelijke woonwijk op korte afstand van het centrum van Leerdam, met al haar voorzieningen.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Indeling

Via de voordeur komt u in de hal, die toegang geeft tot de garderobe, meterkast en keuken.

De keuken ligt aan de voorzijde en het zandkleurige keukenmeubel is in een hoekopstelling voor het brede raam geplaatst, zodat u kunt genieten van het groen.
Het meubel met hardstenen blad is uitgerust met een stoomoven, een Boretti gasfornuis en brede oven, een afzuigkap, een vaatwasmachine, een RVS spoelbak met mengkraan, een koelkast, een vriezer en veel bergruimte in de lades en kasten.
Aan de linkerzijde is een bergkast met een deur, die aangepast is in dezelfde stijl als de keuken.

De woonkamer ligt aan de achterzijde van de woning en via de achterdeur en schuifpui heeft u optimaal contact met de tuin.

Een deur leidt u naar een kleine hal, waar het toilet en de trapopgang naar de 1e verdieping zijn.

Eerste verdieping

Via een dichte houten trap komt u op de overloop van de 1e verdieping, die toegang geeft tot 3 slaapkamers, de badkamer, een CV-kast en de trap naar de 2e verdieping.

De badkamer ligt aan de voorzijde van de woning en is uitgerust met een wandcloset, een badkamermeubel met 2 wastafels en 2 mengkranen, een ruime inloopdouche met regendouche en handdouche en een sierradiator. Ook is er een vaste (dichte) kast met bergruimte en een aantal planchettes met verlichting. In het aluminium plafond zijn inbouw spots verwerkt.

Tweede verdieping

Via een open houten trap komt u op de overloop van de 2e verdieping, die toegang geeft tot een 4e slaapkamer en het dakterras. Op de overloop zijn wasmachine en droger geplaatst en is er bergruimte beschikbaar.

Vanuit de overloop is het dakterras (20 m2) bereikbaar.

Balkon

Het dakterras ligt op het oosten en vanuit hier heeft u een mooi zicht over de notenbomen, waterpartij en het grasland. Het terras is geheel voorzien van tegels.

Tuin

Aan de voorzijde van de woning loopt een bestraat gebied, dat niet toegankelijk is voor auto’s. Voor de woning ligt een groenstrook met daarachter water. Even verder ligt een weiland waar enkele koeien op grazen. U heeft op deze wijze een heerlijk vrij uitzicht. Via een loop- en fietsbruggetje komt u bij de Bruininxdeelse Kade en het Schapendijkje.

De voortuin is deels bestraat met aan weerszijden vakken met beplanting.
De achtertuin is bereikbaar zowel vanuit de woning als achterlangs. Achter de woningen loopt een doodlopende weg, die toegang geeft tot de carports van de aangrenzende woningen.
Een houten poort geeft toegang tot de mooi aangelegde achtertuin. De tuin is aan weerszijden begrensd door houten schuttingen, die deels begroeid zijn. In de borders zijn mooie gevarieerde planten en bloemen te vinden, die zorgen voor een sfeervolle tuin.
Achterin de tuin staat een veranda, waar u heerlijk beschut kunt zitten, en waar een Blauwe regen in het voorjaar verrast met veel bloemen.
De tuin ligt op het zuidwesten, zodat u een groot deel van de dag van de zon kunt genieten.
De woning ligt in een kindvriendelijke woonwijk met het Muizenveld (speelweide) op korte afstand. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat.

Berging en carport
Aan de achterzijde van het perceel ligt een berging met daaraan een carport.
De stenen berging (10 m2) is voorzien van elektriciteit.

Bijzonderheden

•	De meterkast is uitgevoerd met voldoende groepen en aardlekschakelaars, een slimme gas- en  elektriciteitsmeter en een watermeter,
•	De CV installatie “Intergas” dateert uit 2013,
•	In 2013 is het mechanische ventilatiesysteem vernieuwd inclusief het rookgas/afvoer kanaal,
•	De woning is geheel geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing,
•	Het houtwerk buiten is in 2019 voor het laatst geschilderd,
•	De woonkamer is in het voorjaar van 2019 geheel opnieuw behangen,
•	Er is een buitenkraan aanwezig aan de achterzijde,
•	Aan de achterzijde op de begane grond hangt een elektrisch bedienbaar zonnescherm,
•	Alle slaapkamers en de deur op de 2e verdieping naar het dakterras zijn voorzien van horren,
•	De slaapkamer aan de voorzijde is in 2019 voorzien van verduisterende zonwering,
•	Op de 2e verdieping aan de voorzijde is een elektrisch bedienbaar screen aanwezig,
•	In 2005/2006 is op de 2e verdieping een dakkapel aan de achterzijde van de woning geplaatst,
•	In 2008 is de keuken vernieuwd,
•	In 2011 zijn toilet en badkamer vernieuwd,
•	De woning beschikt over het energielabel B,
 
Over Leerdam
Leerdam is gelegen in de gemeente Vijfheerenlanden en staat bekend om de glasindustrie en kaasmakerij. Leerdam heeft ongeveer 20.000 inwoners en is gelegen langs de mooie rivier De Linge en omgeven door stadswallen. Leerdam heeft een rijke historie, die is terug te vinden in de Grote Kerk, het Hofje van mevrouw van Aerden en het Oude Raadhuis.
Alle voorzieningen om het wonen in Leerdam aantrekkelijk te maken zijn aanwezig. Zo zijn er meerdere basisscholen, middelbare scholen, diverse winkels en supermarkten, cultuurverenigingen en sportverenigingen in Leerdam te vinden.
Het oude centrum van Leerdam is kenmerkend gelegen aan de haven, met de authentieke stadswallen met 'Muizentorentjes' nog volop in het zicht. Het centrum is levendig en iedere donderdag is er een grote versmarkt. In het centrum bevinden zich diverse winkels en galeries. De horeca in Leerdam is ook veelzijdig. Er zijn meerdere restaurants, voor de snelle hap en een lang diner kunt u hier goed terecht.
‘Leerdam Glasstad’ is een veelgehoorde kreet. En glas is waar het om draait in Leerdam. Allereerst staat al sinds jaar en dag de glasfabriek van Royal Leerdam in Leerdam West. In deze fabriek wordt de productie van veel bekende glasproducten verzorgd. Dit betreft vooral wat meer grootschalige productie.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Kenmerken