Omschrijving

Levensloopbestendige woning met prachtig vrij uitzicht aan de achterzijde!
*Via onze website kun je deze woning digitaal bezichtigen!*

Goed onderhouden vrijstaande woning met aangebouwde garage, gelegen aan de rand van Gellicum, waar u aan de achterzijde vrij uitzicht heeft op de landerijen.
De woning dateert uit 1970, ligt op een perceel van 719 m2 en heeft een inhoud van ca. 617 m3. 
De begane grond biedt naast een ruime woonkamer, keuken, bijkeuken en garage, een slaapkamer en badkamer. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer beschikbaar. 
Rond de woning ligt een gevarieerd aangelegde tuin en aan de achterzijde kunt u, vanwege de ligging op het zuidoosten, de hele dag genieten van de zon!
Aan de voorzijde van de woning is parkeergelegenheid voor 4 auto’s op eigen terrein.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Indeling

Via de voordeur, die onder een overstek ligt, kom je in de hal, die toegang geeft tot de meterkast, trapopgang, garderobe, woonkamer, toilet en slaapkamer.
De hal is licht door de brede raampartij.

Via een deur met roedeverdeeld glas kom je in de woonkamer en keuken.
Wat direct opvalt is het mooie uitzicht door de brede glazen pui aan de achterkant.
De achtertuin is te zien met daarachter weilanden moet schapen en paarden.
De zithoek vind je aan de linkerzijde rondom de sfeervolle houtkachel. Vanuit deze hoek is er ook zicht op de voortuin en de Laageindseweg.

Aan de rechterzijde is de keuken in een hoekopstelling geplaatst. Het lichte meubel met grijze kunststof blad is uitgerust met een vaatwasmachine, een spoelbak met mengkraan, een combi oven/magnetron, een keramische kookplaat, een afzuigkap, een vriezer en bergruimte in de kasten.

Via de bijkeuken kom je in de aangebouwde garage.

Garage:
Aan de rechterzijde is aan de woning een garage gebouwd, die vanuit de bijkeuken van de woning bereikbaar is. Aan de voorzijde zijn houten openslaande deuren en aan de achterzijde is via een loopdeur ook de achtertuin te bereiken.
De garage is voorzien van elektriciteit, water en verwarming en via de vaste houten trap is de bergzolder bereikbaar, die via een deur in verbinding staat met een slaapkamer op de 1e verdieping.

Terug in de hal vind je het toilet, dat uitgerust is met een wandcloset en een fonteintje.
Naast het toilet is de ruime slaapkamer bereikbaar, die via 2 ramen aan de voorzijde lichtinval heeft. 

De slaapkamer staat in direct contact met de net vernieuwde badkamer. Deze is uitgerust met 2 wastafels met mengkranen, geplaatst op een eikenhouten plateau, een ruime inloopdouche, afgescheiden met een glazen wand en een sierradiator.

Eerste verdieping

Via een open hardhouten trap komt u op de ruime overloop van de 1e verdieping die toegang geeft tot 3 slaapkamers en een badkamer.

De 2e badkamer is uitgerust met een meubel met wastafel en mengkraan, een wandcloset en een douchecabine met een vlondervloer en glazen afscheiding.

Tuin

De voortuin wordt van de straat gescheiden door een groenstrook met een aantal bomen. Het perceel wordt aan de voorzijde begrensd door een beukenhaag.
Een breed grindpad loopt richting de garage en biedt ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s.
Een pad loopt naar de voordeur die onder een overstek ligt.

De voortuin is gevarieerd aangelegd met een gazon en verschillende borders met beplanting. De tuin loopt aan beide zijde om het huis naar achteren.

Aan de achterzijde ligt voor de openslaande deuren een bestraat terras waar u heerlijk kunt genieten van de vrijheid. U kijkt uit op de weilanden waar schapen en paarden grazen.
Aan deze kant wordt de linkerzijde van het perceel begrensd door een beukenhaag en aan de rechterzijde middels een houten schutting.

De tuin ligt op het zuiden/zuidoosten en u kunt heel de dag genieten van de zon.

Bijzonderheden

De meterkast is uitgerust met voldoende groepen, een slimme elektriciteits- en gasmeter en een watermeter.
De spouwmuren van de woning zijn in 2017 na-geïsoleerd, het dak is gedeeltelijk na-geïsoleerd en de woning beschikt over dubbele beglazing m.u.v. de ramen op 2 slaapkamers op de 1e verdieping.
De begane grondvloer is van beton, de verdiepingsvloer is van hout.
De CV-installatie “Nefit” dateert uit 2007.
Het schilderwerk van de kozijnen aan de buitenzijde is in 2014 uitgevoerd.
Op de begane grond en 1e verdiepingen zijn een aantal rolluiken aanwezig.
In 2013 is de badkamer op de 1e verdieping vernieuwd.
In 2014 is de glazen pui aan de achterzijde vervangen door een pui met openslaande deuren en ramen aan weerszijden.
In 2018 zijn de badkamer en toilet op de begane grond vernieuwd.
In 2018 zijn zonnepanelen geplaatst, die geleast worden.
Het bouwjaar van de keuken is onbekend, is functioneel, maar gedateerd.


Gellicum, gemeente West Betuwe
Gellicum is een dorp in de Betuwe in de Nederlandse Provincie Gelderland. Gellicum heeft ongeveer 300 inwoners en ligt aan de rivier de Linge. Gellicum behoort tot de gemeente West Betuwe (www.westbetuwe.nl) die op 1 januari 2019 is ontstaan door een fusie van de gemeenten Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. 
De eerste schriftelijke bronnen die over Gellicum zijn teruggevonden komen uit het jaar 983, het dorp werd daarin Gallinghem genoemd. Gellicum is dus ruim 1000 jaar oud. Gellicum had twee kerken. Eén kerk is Nederlands Hervormd en is nu woonhuis. De rooms-katholieke kerk stamt uit de 13e eeuw en aan de voorkant is een rechthuis aangebouwd waar vroeger recht werd gesproken.
Gellicum was vroeger een kasteeldorp, van het kasteel wordt voor het eerst in 1326 melding gemaakt. De heerlijkheid Gellicum was 484 hectare groot. Het kasteel werd in 1802 afgebroken vanwege financiële problemen van de eigenaar. Het wapen van de kasteelheer wordt nog steeds in ere gehouden. 
Tijdens het dorpsfeest wordt nog elk jaar de blauwe vlag met de gele kantelen uitgehangen. Het Gellicums feest wordt elk jaar in mei gehouden en georganiseerd door de Oranjevereniging. In het dorpshuis worden vele activiteiten georganiseerd en er is een speeltuinvereniging en een biljartvereniging.
De steden Gorinchem, Den Bosch en Utrecht zijn op respectievelijk 15, 20 en 25 auto- minuten bereikbaar.

Kenmerken