Omschrijving

STARTERS OPGELET! FIJNE EN PRETTIG GELEGEN TUSSENWONING MET GEZELLIGE TUIN, 8 ZONNEPANELEN EN RUIME SCHUUR!

Deze bijzonder prettige tussenwoning is aan de Marijkelaan 5 in Buren erg gezellig gelegen. De woning beschikt over een vaste trap naar de tweede verdieping waardoor hier een extra slaapkamer gerealiseerd kan worden. Achter de woning is de ruime schuur en gezellige achtertuin gelegen. 

Dit huis met stenen berging is in circa 1964 gebouwd. De woning is op een perceel van 125 m² gelegen en rondom voorzien van dubbel glas. Aan de achterzijde beschikt de woning over openslaande deuren naar de gezellig achtertuin. Hierdoor is de buitenruimte perfect bij binnen te betrekken. Het woonoppervlak bedraagt circa 80 m² en de woning beschikt over circa 284 m³ inhoud. De Marijkelaan 5 betreft dus een huis met veel mogelijkheden. 

Deze fijne tussenwoning bevindt zich midden in de Betuwe. Het pittoreske Buren, ook wel de parel van de Betuwe genoemd, mag zich vanwege de band met de koninklijke familie daarnaast Oranjestad noemen. Willem van Oranje trouwde namelijk in 1551 met Anna van Buren. Koningin Maxima en Koning Willem-Alexander zijn hierdoor gravin en graaf van Buren.

Buren is centraal in de Betuwe, op slechts enkele kilometers ten opzichte van Culemborg en Tiel, gelegen. Deze mooie en historische stad is aan de Linge gelegen.  

In het dorp zelf bevindt zich o.a. een bakker, basisschool, kinderopvang,  dorpshuis, supermarkt en sportverenigingen. Verder is in Beusichem het recreatiegebied de Meent te vinden.  Op zaterdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in Buren. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Buren is zowel vanuit Utrecht als Den Bosch makkelijk bereikbaar.

Indeling

Begane grond:
Entree 
De ruime hal beschikt over een garderobe en geeft toegang tot het toilet, de meterkast, trap naar de eerste verdieping, ruime kelder (bijna stahoogte) en de woonkamer. 

Keuken
De keuken in hoekopstelling beschikt over een houtfineer werkblad. De keuken is verder o.a. voorzien van een 4 pits ceramische kookplaat, afzuigkap, oven, spoelbak, losse koelkast met vriezer (ter overname) en deur naar de achtertuin met berging en achterom. 

Woonkamer
De lichte woonkamer is tuingericht en beschikt over gezellige openslaande deuren naar de achtertuin en een laminaat vloerafwerking. Door de grote raampartij aan de voor- en achterzijde van de woning is er sprake van een prettige en lichte woonkamer. Middels de openslaande deuren wordt de fijne tuin, op lekkere zomerdagen, met gemak bij de woonruimte betrokken. Aan de achterzijde bevindt zich tevens de halfopen keuken die in een hoekopstelling geplaats is. Via een deur in de keuken bereikt u tevens de achtertuin met achterom en stenen berging. De begane grond is voorzien van dubbel glas en houten kozijnen. 


Eerste verdieping:
Overloop
Middels de overloop bereikt u de twee ruime slaapkamers, de badkamer, technische ruimte en de vaste trap naar de tweede verdieping. De eerste verdieping is grotendeels voorzien van een V-groef whitewash vloerafwerking.

Slaapkamers
De twee ruime en praktische slaapkamers op de eerste verdieping zijn voorzien van vaste kasten, houten kozijnen, dubbel glas en een V-groef whitewash laminaat vloerafwerking.

Badkamer
De badkamer is ruim van opzet, op de wand betegeld in het wit en beschikt over een zwarte vloertegel. Daarnaast is de badkamer o.a. voorzien van een modern wastafelmeubel, inloopdouche, houten kozijnen, dubbel glas, natuurlijke ventilatie en een vaste kast.  

Technische ruimte
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een technische ruimte (voormalige badkamer) waar de CV ketel (Nefit 2011) en de wasmachine aansluiting te vinden zijn.

Tweede verdieping:
Voorzolder voorzien van laminaat, bergschotten en de omvormer van de zonnepanelen (solar edge). Open zolderkamer met dakraam en een laminaat vloerafwerking.

Tuin
Via de openslaande deuren in de woonkamer en deur in de keuken bereikt u de fijne tuin op het Noordwesten met achterom en toegang tot de berging. De gezellige tuin beschikt daarnaast over een terras met pergola, vijver, sierborders en een zonnescherm. 

Bijzonderheden:

•	Tuingerichte woonkamer;
•	Acht zonnepanelen;
•	Gezellige ligging;
•	Dubbel glas;
•	Houten kozijnen;
•	Vaste trap naar de tweede verdieping;
•	Houten verdiepingsvloeren;
•	Goede ligging nabij winkels, scholen en sportverenigingen;
•	Ruime stenen berging;
•	Inhoud circa 284 m³;
•	Woonoppervlak circa 80 m².
•	Ruim perceel 125 m².

Vraagprijs: € 199.500,- k.k.
Oplevering in overleg.

Kenmerken