Makelaar in Beesd | Mutters Makelaardij sinds 2003

Beesd is onderdeel van de gemeente West Betuwe, voorheen Geldermalsen en telt circa 3600 inwoners en is onderdeel van het werkgebied van Mutters Makelaardij. Onderstaand treft u informatie over het dorp Beesd. Indien u informatie wenst over onze dienstverlening kunt u dat hier lezen of via onderstaande gegevens contact opnemen.

Beesd, gemeente West-Betuwe (voorheen Geldermalsen) 

Het dorp is direct gelegen aan de rivier de Linge en ligt vrijwel direct ten westen van de Rijksweg A2. Het centrum beschikt over alle winkels voor uw dagelijkse voorzieningen. Zo bevinden zich in Beesd een bakker, slager, groenteboer, supermarkt en diverse andere kleine ondernemers zoals een electronicazaak en witgoedzaak.Beesd gemeente West Betuwe

Verder heeft Beesd naast een peuterspeelzaal zowel een katholieke als een protestants-christelijke basisschool. Voor het middelbare school onderwijs bent aangewezen op Leerdam of Geldermalsen.

Het dorp staat bekend om haar uitgebreide en actieve verenigingsleven. Zo is er is in het dorp een actieve voetbalvereniging, oranjevereniging en diverse andere clubs die de sociale samenhang vergroten.

In Beesd ligt het Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt waar jaarlijks grote evenementen worden georganiseerd. Het landgoed is toegankelijk en vooral de omliggende bossen worden veel gebruikt om te wandelen en van de natuur te genieten. Daarnaast blinkt Marienwaerdt uit in heerlijke producten van eigen terrein. Voor meer informatie kijkt u op: https://www.marienwaerdt.nl/

In het dorp treft u qua horeca voorzieningen nog een Theetuin en goed Italiaans restaurant, snackbar en een café.

Bekijk het actuele woningaanbod in Beesd 

Bent op zoek naar een makelaar in Beesd?

Wij helpen u graag bij het verkopen, aankopen of taxeren van uw woning in Beesd.

Neem vrijblijvend contact met ons op      Terug naar het overzicht