Uw nieuwe WOZ waarde te hoog? Wij maken kosteloos bezwaar namens u.

Wij helpen u graag bij het maken van bezwaar tegen de WOZ-waarde van uw woning en kunnen dit kosteloos doen. Mutters Makelaardij werkt op een no-cure-no-pay basis. Een uiteindelijke vergoeding voor onze werkzaamheden, zal bij een verlaging van de WOZ-waarde, plaatsvinden door de gemeente. Wordt de waarde niet verlaagd dan hebben wij de werkzaamheden helaas voor niets verricht. U zult onze werkzaamheden dus nooit uit eigen zak hoeven te betalen.


In eerste instantie zullen wij middels een quick-scan een inschatting maken of het indienen van bezwaar zinvol is. Voor deze scan hebben we het taxatieverslag van de woning nodig, op basis waarvan de WOZ-waarde tot stand is gekomen. Dit verslag is digitaal (met een DigiD code) op te vragen bij het digitale loket op de site van de gemeente of het samenwerkingsverband welke de WOZ waarde van uw woning heeft bepaald. U kunt het taxatieverslag ook telefonisch opvragen.

Wanneer u de documenten in de bijlage wil tekenen, scannen en terug mailen gaan wij definitief met uw dossier aan de slag. U kunt deze documenten ook per post versturen of afgeven op ons kantoor.

Indien nodig maken wij graag een afspraak voor een inpandige opname van uw woning om het bezwaar tegen de WOZ-waarde van uw woning eventueel aan te vullen met een taxatierapport.

Zijn er verder specifieke aspecten waarom u denkt dat de WOZ waarde van uw woning te hoog is?

U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de staat van onderhoud, afwerking, gedateerdheid, afmetingen, ligging, het gebruikte referentiemateriaal etc.

Om de zaak te kunnen opstarten ontvangen wij graag:
  • De getekende volmacht ()download hier
  • Beschikking/aanslagbiljet gemeentelijke belastingen 2018
  • Het taxatieverslag van de woning (digitaal (met een DigiD code) op te vragen bij het digitale loket op de site van de gemeente of het samenwerkingsverband welke de WOZ waarde van uw woning heeft bepaald.
  • Specifieke aspecten waarom u van mening bent dat de WOZ waarde te hoog is.
  • Kopie van uw identiteitsbewijs 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via leerdam@muttersmakelaardij.nl of telefonisch via 0345-616101.

Of stuur ons een bericht via Whatsapp