Partners van Mutters Makelaardij

   

Mutters Makelaardij is als full-service kantoor een samenwerking aangegaan met EMR Advocaten, een kantoor dat het anders doet. Met de LEGAL QUICK SCAN krijgt u snel inzicht in uw positie!
EMR advocaten is een kantoor met ruime ervaring in het vastgoed, heeft een frisse kijk op het vastgoed en zoekt samen met u naar de oplossing. 
Tevens kunt u telefonisch contact opnemen met EMR Advocaten voor een GRATIS eerste telefonisch consult waarbij een inschatting zal worden gemaakt van uw zaak. 

Voor meer informatie kunt u ook terecht op: www.emradvocaten.nl

   

 -----------------

   

Via  De Hypotheek Adviseur Holland Verzekeringen Leerdam hebt u toegang tot nagenoeg alle banken en verzekeraars. Zij adviseren u bij het afsluiten van een passende hypotheek en eventuele verzekeringen. Voor al uw vragen en problemen gaan zij voor u op zoek naar een goede en betrouwbare oplossing. 

   

 -----------------

 

 

Bij Van der Wal wordt u met veel enthousiasme geadviseerd bij het zoeken naar dat ene meubel, die prachtige vloer, geraffineerde raambekleding of een heerlijk comfortabel slaapsysteem of we maken er een prachtige complete inrichting van! Kom naar onze enorme grote en inspirerende showroom in Leerdam aan de Linge. 

Onze interieuradviseurs zijn blij met uw komst!

Voor meer informatie kijkt u op op de website

   

 -----------------

   

Groenpand helpt je energiebesparen! 

Groenpand helpt u om onafhankelijk te worden van vervuilende, fossiele energie. Thuis en op kantoor. Wij adviseren én realiseren innovatieve technieken voor energiebesparing en eigen energie-opwek. Zo maakt u een start met een lagere energierekening én een beter milieu.

Kijk voor meer informatie op  www.groenpand.nl

 

 -----------------

   

Alles over Boshuis, Thuis in Water!
Boshuis is in 2003 gestart als handelsonderneming in het verkopen van waterontharders voor de particuliere markt. Al gauw bleek dat er meer te doen is op het gebied van water. Vandaar dat de naam Boshuis al spoedig werd veranderd van handelsonderneming naar ‘Thuis in Water!’.

Inmiddels is Boshuis, Thuis in Water! uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de wereld van waterbehandeling voor de particuliere markt. Daarnaast is een tak ontstaan om technische vragen over water uit de industrie te beantwoorden.

Voor meer informatie kunt op de site van Boshuis terecht!

   

 -----------------

      Wij werken samen met MaakhetjeThuis.nl

Via deze partner kunt diverse kortingen ontvangen bij het aankopen van een woning. Bijv korting op schilderwerk of een keuken. Bekijk het filmpje voor meer informatie