Stille verkoop in Leerdam, Vianen, Culemborg , Gorinchem en omgeving

Van woningen in de stille verkoop is online bewust weinig informatie beschikbaar. Wanneer u interesse heeft in een van onderstaande woningen kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor in Leerdam. In een persoonlijk gesprek kunnen we u dan meer vertellen over de betreffende woningen. 0345-616101

Uw eigen woning in de stille verkoop? Hoe dat werkt leest u hier! 

 

 twee onder een kap Leerdam   Leerdam, strak afgewerkte woning (twee-onder-een-kapwoning) met volop ruimte, garage en tuin op het zuiden   Prijsindicatie: €465.000,- k.k.
 stille verkoop kedichem   Kedichem, unieke villa met volop mogelijkheden aan de rand van het dorp   Prijsindicatie: €460.000,- k.k.  
 Villa in Heukelum   Heukelum, unieke villa uit 2000 aan de rand van het dorp, vlakbij de Rietput   Prijsindicatie: €950.000,- k.k.

Stille verkoop in Leerdam

  Leerdam, halfvrijstaande stadsvilla op een prominente plaats in Leerdam Prijsindicatie: €400.000,- k.k. 
  Leerdam, speelse en zeer ruime tussenwoning met tuin op het zuiden. Gelegen aan de populaire Copierlaan  Prijsindicatie: € 325.000,- k.k.
 woning met groot perceel in arkel   Arkel, uniek perceel aan de rand van Arkel, volop luxe, ruimte en mogelijkheden!    Prijsindicatie: €800.000,- k.k.