Huren en Verhuren

Huren? Mutters Makelaardij helpt u graag bij het vinden van passende woonruimte.

Het zoeken naar een huurwoning is vaak een complexe en tijdrovende bezigheid. Bent u op zoek naar een (tijdelijke) huurwoning - gestoffeerd en/of gemeubileerd – voor uzelf of voor uw medewerkers, dan bent u bij aan het juiste adres.

Op de pagina huuraanbod treft u ons actuele en gevarieerde woningbestand aan. De foto’s met daarbij een korte omschrijving geven u een goede eerste indruk van het te verhuren object.

De woningen worden gemeubileerd en/of gestoffeerd aangeboden.

  • Gemeubileerd wil zeggen: compleet voorzien van stoffering, meubilering, een compleet ingerichte keuken met apparatuur, TV, stereo,     wasmachine, linnengoed etc. 
  • Gestoffeerd wil zeggen: voorzien van vloerbedekking en gordijnen. 

Indien uw woonwens niet aanwezig is gaan wij aan de hand van uw specifieke woonwensen - type woning, aantal slaapkamers, gewenste opleverdatum, huurprijs, stoffering/ meubilering etc.- voor u op zoek en vinden in de meeste gevallen voor u de geschikte woonruimte.

Tevens werken wij samen met een aantal gespecialiseerde huur- en verhuurkantoren in de regio. Zodoende kunnen we u altijd helpen en van de best passende woning voorzien.

Uw woning verhuren?

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en de mogelijkheden voor verhuur te bespreken. U kunt uw wensen en verwachtingen kenbaar maken en wij kunnen u een realistisch beeld geven van een (marktconforme) huurprijs en de haalbaarheid van verhuur. Ook juridische aspecten van de verhuur en uitleg van de verdere procedure komen uitgebreid aan bod tijdens de eerste kennismaking.

Een goede en heldere presentatie van uw woning is van groot belang. Wij verzorgen dan ook een uitgebreide presentatie inclusief gedetailleerde omschrijving en duidelijke foto’s van de woning op onze website. De woningen in onze portfolio worden automatisch eveneens getoond op diverse websites waaronder Pararius, Funda en Huislijn. Dit alles met het doel de woning bij zoveel mogelijk potentiële kandidaten onder de aandacht te brengen.
Daarnaast maken wij als verhuurmakelaar gebruik van een uitgebreid netwerk van collega-bemiddelaars, met wie we ons aanbod met regelmaat uitwisselen.