Hypotheekadvies voor uw woning

Momenteel is het geen makkelijke taak om een goede hypotheek af te sluiten, laat staan een passende! Om die reden heeft Mutters Makelaardij al vanaf 2011 een samenwerking met Financieel Fit met een vestiging op ons kantoor in Leerdam.

Financieel Fit Leerdam

 

Via  onze partner Financieel Fit heeft u toegang tot nagenoeg alle banken en verzekeraars. Zij adviseren u bij het afsluiten van een passende hypotheek en eventuele verzekeringen. Voor al uw vragen en problemen gaan zij voor u op zoek naar een goede en betrouwbare oplossing.

Financieel Fit heeft de sterke overtuiging dat u via onafhankelijk financieel advies steeds de beste oplossing krijgt aangereikt tegen een goede prijs kwaliteit verhouding.

Hun medewerkers zijn allen gedreven en vastberaden voor u het onderste uit de kan te halen. Een hypotheek sluit je voor een lange periode af, daarom staat hun deur altijd voor u open.

Kom langs voor een gratis eerste adviesgesprek! 

Voor al uw vragen en problemen gaan wij voor u op zoek naar een goede en betrouwbare oplossing. Wilt u zeker weten dat er een financieel adviseur van Financieel Fit in Leerdam beschikbaar is? Neem dan vooraf even contact met ons op of plan een afspraak in via de website. 

Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek 

U kunt met alle financiële vragen bij ons terecht. Om u een aantal voorbeelden te geven:

  • Wat kan ik maximaal lenen voor een woning?
  • Kan ik wel verhuizen?
  • Zal ik kopen of zal ik huren?
  • Mijn rente moet verlengd worden, wat nu?
  • Hoe ga ik met mijn geld om?
  • Nu een hypotheek en straks met pensioen, kan ik dat nog wel betalen?