Snel zoeken

Informatie blog met actuele informatie

Lees hier de laatste berichten en blogs over de woningmarkt. Op deze pagina verzamelt Mutters Makelaardij zo veel mogelijk informatie die interessant voor jou als woningeigenaar, woning verkoper of woning koper.

Langer thuis wonen met een blijverslening

Langer thuis wonen met een blijverslening Senioren kunnen vanaf 1 februari 2020 gebruik maken van de nieuwe blijverslening van de gemeente Vijfheerenlanden. Met deze lening kunnen ze hun woning aanpassen. Zowel huurders als particuliere huiseigenaren kunnen hier gebruik van maken. Hierdoor kunnen senioren langer of zo lang mogelijk in hun huidige woning blijven wonen.

Nieuwe hypotheekregels voor 2020

Nieuwe hypotheekregels voor 2020 Ieder jaar veranderen de hypotheekregels. Het is dus erg handig om hiervan op de hoogte te zijn en te blijven! Hieronder lees je wat de nieuwe regels zijn per 1 januari 2020 en wat ze voor jou en jouw (toekomstige) hypotheek betekenen.

Welke duurzaamheidsleningen en duurzaamheidssubsidies zijn er?

Welke duurzaamheidsleningen en duurzaamheidssubsidies zijn er? Duurzaamheidsmaatregelen leveren (op termijn) geld op, maar het blijft een feit dat de (eenmalige) investering veel geld kan kosten. Als duurzaamheid te duur wordt heeft dat grote invloed op de woningmarkt. Want je wilt je huis wel duurzamer maken, maar waar doe je het van? Er zijn gelukkig tal van subsidies en leningen. Benieuwd naar de financieringsmogelijkheden voor verduurzamingsmaatregelen van jouw woning?

Recent bekeken